Fatsa'da Okçuluk Sporu Gelişiyor

Fatsa Okçuluk Spor Kulübü Başkanı Alparslan Küçükali, Fatsa'yı okçuluk anlamında iyi bir noktaya getirmek için bazı değişiklikler yaptıklarını belirterek tüm vatandaşları ücretsiz verilen kurslara davet etti.

Fatsa'nın okçuluk sporuna alışkın olmadığını belirten Küçükali, Fatsalı olan Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu'nun kendilerine sonuna kadar destek vereceğini söyledi.

Fatsalı sporseverleri kulübe davet eden Küçükali, "Fatsa Okçuluk Spor Kulübü olarak 2015 yılında federasyonun hazırlamış olduğu tüm takvime uyacağız. Federasyon Başkanımız Abdullah Topaloğlu'nun da Fatsalı olması münasebetiyle Fatsa'daki okçuluk faaliyetlerimizi en güzel şekilde devam ettirmek istiyoruz. Onun için kulübümüz adına yeni bir yapılanmaya gittik. Bugün itibarıyla Özay Nuri Aksoy kulübümüzün hocalığını yapacak. Kendileri okçuluk anlamında başarılı bir insan. Onun gayretleri ve bizim de desteklerimizle Fatsa'da okçuluk sporunu geliştireceğiz" dedi.

Fatsa'yı Türkiye müsabakalarında en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyen Fatsa Okçuluk Spor Kulübü Antrenörü Özay Nuri Aksoy, öğrencileri çalıştırmaktan onur duyacağını belirterek şunları dile getirdi:
"Federasyonun bizlere ilettiği takvime uygun bir çalışma yapacağım. Türkiye genelinde yapılacak olan tüm müsabakalara katılarak Fatsa'yı temsil edeceğiz. Bu alanda da tüm öğrencilerimizi ve vatandaşlarımızı kurslara davet ediyoruz. Kurslara yediden yetmişe herkes katılabilir. Federasyonumuz 3 gruptan oluşan minikler yarışması, gençler yarışması ve büyükler yarışması yapıyor. Kurslara katılanlardan hiçbir şekilde ücret talep etmiyoruz. Gelsinler ve kulübümüzün çatısı altında çalışmalarını devam ettirsinler. 75. Yıl Spor Salonu tadilat aşamasında olduğu için çalışmalarımızı bir dönemliğine Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi'nde yapacağız. Antrenman günlerini ise hafta sonları yapmayı planlıyoruz."

Kaynak: AA