Aydınspor 1923'te Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yaptı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'te, yeni yönetim kurulu görev dağŸılımı yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Murat Kalaycı'nın başŸkanlığŸındaki yeni yönetim kurulunda İbrahim Gürdal ve Niyazi şžanlıdağŸ başŸkan yardımcılığŸına seçildi.
Sayman Mali İşŸler Sorumlusu Erdal Sakallı, Genel Sekreter Veysel Kılıç, Basın Yayın Medya Sorumlusu ve Genel Kaptan Yüksel MacaroğŸlu, Tesis ve Stadyum Sorumlusu Cüneyt SubaşŸı ve Mustafa YaşŸar olarak belirlendi.
Altyapı Sorumlusu Yüksel MacaroğŸlu ve Bilal Alhan, Hukuk İşŸleri Sorumlusu İlhan AygüneşŸ, Seyahat Organizasyon Sorumlusu Bilal Alhan, Erdal Sakallı ve Mustafa YaşŸar, Kültürel ve Sosyal Faaliyetler Sorumlusu Erkan Kaçar, Pazarlama ve Sponsorluklar Sorumlusu Deniz Sarıkan, İaşŸe, Yardım ve Beslenme Sorumlusu Cengiz Sune ve Yusuf Gezici oldu.
Yeni yönetim kurulunda, Futbol şžube Sorumlusu Yüksel MacaroğŸlu, Metin BaşŸaran ve Veysel Kılıç, Taraftar ve Güvenlik Sorumlusu Deniz Sarıkan ve Bilal Alhan olarak belirlendi.
Açıklamada, Akın Güdücü'nün kulüp müdürlüğŸüne getirildiğŸi, transfer komitesinde ise Erdal Sakallı, Metin BaşŸaran, Yüksel MacaroğŸlu ve Veysel Kılıç isimlerinin yer aldığŸı kaydedildi.
 

Kaynak: AA