Roberto Carlos Sivas'tan Ayrıldı

Sivasspor Teknik DirektörlüğŸü'nden istifa eden Roberto Carlos, Sivas'tan ayrıldı.

Carlos'u uğŸurlamak üzere havalimanına gelen Sivasspor Kulübü BaşŸkanvekili Erdal Sarılar ve bazı yöneticiler Brezilyalı çalışŸtırıcıyla bir süre sohbet etti. Sarılar ve yöneticiler Carlos'a çiçek verdi.
BaşŸkanvekili Sarılar, burada basın mensupları yaptığŸı açıklamada, kırmızı-beyazlı ekipte birlikte çalışŸtığŸı teknik adamlar içerisinde en sağŸlıklı ve rahat olanlardan birisinin Roberto Carlos olduğŸunu belirterek, "DiğŸer hocalarımız kusura bakmasınlar ama en iyisi Carlos'tu" dedi.

Carlos'un ayrılığŸından dolayı üzüntü duyduğŸunu dile getiren Sarılar, "Bu film burada bitmedi, birinci bölüm bitti diyelim. LJünkü o duygularla ayrılıyoruz. Carlos'un burada yapacağŸı daha işŸ var, kendisi de öyle söyledi zaten. Her şŸey için çok teşŸekkür ediyoruz. GelişŸi de gidişŸi de çok güzeldi" diye konuşŸtu.
UğŸurlamaya gelenlere teşŸekkür eden Carlos ise "Bana katmışŸ oldukları büyük deneyim için bütün taraftarımıza ve şŸehrimize teşŸekkür ediyorum. Kalbimde olacaklar. ǖzellikle benim ilk teknik direktörlük deneyimim olduğŸu için çok özel bir yerde olacaklar. EğŸer bir gün tekrar isterlerse seve seve geri dönerim" ifadesini kullandı.
Sivasspor'da çok güzel ve pozitif 1,5 yıl geçirdiğŸini dile getiren Carlos, daha sonra Brezilyalı yardımcısı Gina Gallon ve kaleci antrenörü Franco Leandro ile birlikte İstanbul'a gitti.
 

Kaynak: AA