Gençler gol oldu yağdı 5 - 0

Torku Konyaspor'u sahasında konuk eden Gençlerbirliği, rakibine gol yağdırdı.

Süper Lig'in 14. hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği ve Torku Konyaspor Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maçın başından itibaren rakibinin üzerinde baskı kurmaya çalışan başken temsilcisi sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Gençlerbirliği rakibi karşısında ilk golü 44. dakikada Stancu ile buldu. İlk yarının son anlarında Torku Konyaspor bu gole cevap veremeyince kırmızı siyahli ekip devre arasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda da rakibine oranla daha üstün bir futbol oynayan Gençlerbirliği dakikalar 63'ü gösterdiğinde Guaido Koçer ile 2 -0 öne geçti. Aykut Kocaman yönetimindeki misafir takım henüz bu gölün şokunu üzerinden atamadan 67. dakikada sahneye Petroviç çıkarak takımını 3-0 galibiyete taşıyan golü Torku Konyaspor ağlarına bıraktı. 75. Dakikada İrfan Can Kahveci başkent temsilcisini 4 -0'lık üstünlüğe taşırken maçın normal süresinin son dakikasında bu kez Artun Akçakın maçın son golünü atarak skoru belirledi. Gençlerbirliği bu golle sahasındaki karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı.

İKİ HAFTADA 10 GOL YEDİLER
Geçtiğimiz hafta sonu kendi sahasında Galatasaray'ı konuk eden Torku Konyaspor bu maçtan da 5 -0 gibi ağır bir yenilgi ile ayrılmıştı. Gençlerbirliği'ne de bu hafta aynı skorla boyun eğen yeşil beyazlı ekip iki haftada 10 gol yiyerek taraftarlarını üzdü.