Işıl Alben bombası

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Ahmet Dedehayır, milli basketbolcu Işıl Alben’in yeniden Sarı-Kırmızılı renklere kazandırılabileceğini ileri sürdü.

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Ahmet Dedehayır, katıldığı bir radyo programında Galatasaray Odeabank'ın, Işıl Alben'i yeniden kadrosuna katabileceğini ifade etti.

3 kupayla tamamlanan geçen sezonun ardından Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrılan ve Rusya'nın Dinamo Kursk takımıyla anlaşan Işıl'ın devre arasında yeniden Sarı-Kırmızılı renklere bağlanabileceğini bildiren Dedehayır, Işıl'ın iyi bir Galatasaraylı olduğunu belirterek ”Işıl Alben'in Rusya'da oynuyor olması Galatasaray adına bir skandaldır. Ne yapıp edip Ocak'ta geri getirsinler. Ben şunu biliyorum ki Işıl Alben bugün Galatasaray basketboluna gelmiş en Galatasaraylı isimdir. Ekrem Memnun ve Ergin Ataman da Galatasaraylı, ancak Işıl onlardan da Galatasaraylı” ifadelerini kullandı. Transferin teknik olarak hayli mümkün olduğunun altını çizen Dedehayır, ”Fenerbahçe'den teklif aldı, gitmedi. Işıl para için gitmedi, ilgisizlik yüzünden gitti. Kulübünün izin vermesi durumunda, ben Işıl'ı geri getiririm. Kendisi de gelir. Çok büyük paralarda da bahsetmiyoruz bugün” sözlerini kaydetti.