Fethiyespor Transfer Sezonunu Bekliyor

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor'un profesyonel şube sorumlusu Okan Uysal, santrfor, sol açık ve orta sahada oyun kurucu noktasında sıkıntıları olduğunu belirterek, "Takımın daha çok üreten ve oyun kurabilen duruma gelmesi için ivedilikle bunları çözmemiz gerekiyor" dedi.

Uysal, ilçedeki stadın tadilatta olması nedeniyle geçen hafta Muğla'da oynadıkları Centone Karagümrük maçından aldıkları 3 puanın takıma iyi geldiğini belirtti.

Karagümrük maçında ilk yarı güzel bir oyun sergilediklerini ifade eden Uysal, birçok pozisyon vermelerine rağmen ilk yarıyı bir golle kapattıklarını anlattı.
Maçın ikinci yarısında Fethiyespor'un kendisine yakışan bir futbol ortaya koyduğunu kaydeden Uysal, şöyle konuştu:
"İyi oynamanın mükafatı olarak uzun zamandır alamadığımız 3 puanı aldık. Bu maç galibiyet almamızın yanında bizim için de bir ümit oldu ancak maç kazandık diye de havaya girmemek lazım. Futbolcuların üzerindeki baskının azalması, onların rahatlaması iyi birşey ama çok da rahatlamamak lazım. Play offlara tutunabilmek için kalan 3 maçta 20 puanı geçmemiz gerekiyor. Bundan sonra stratejimizi de buna göre belirledik."
Uysal, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Pendikspor maçı hazırlıklarına başladıklarını, oradan da iyi bir neticeyle döneceklerine inandığını dile getirdi.
-"Transfer için görüşmelere başladık"
Transfer sezonu için görüştükleri oyuncular olduğuna değinen Uysal, takımdaki bazı oyuncuların kulüpleriyle vedalaşmak zorunda kalacağını belirtti.

Uysal, "Santrfor, sol açık ve orta sahada oyun kurucu noktasında sıkıntılarımız var. Takımın daha çok üreten ve oyun kurabilen duruma gelmesi için ivedilikle bunları çözmemiz gerekiyor. Şu anda sadece oyun bozmaya yönelik oynayabiliyoruz. Birkaç yeni oyuncunun bu takıma değişiklik getireceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Transferle gelen yeni oyuncuların Süper Lig'deki birçok takımı kötü noktalardan çok iyi yerlere getirmesine şahit olduklarına işaret eden Uysal, Fethiyespor'un da yapacağı iyi transferlerle daha kişilikli, daha fazla oyun kurabilen duruma gelebileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA