Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Dinçel Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Denizli Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Selahattin Dinçel, takımın son haftalarda başarı grafiğini yükselttiğini belirterek, "Şampiyonluğa ulaşmak istiyorsak, parolamız hep 3 puan olmalı" dedi.

Dinçel, yaptığı açıklamada, sezona şampiyonluk parolasıyla başladıklarını ve bunu başarmak için kıyasıya mücadele ettiklerini ifade etti.

Takımın başarı grafiğini her hafta artırdığını belirten Dinçel, oyuncuların sahada göstermiş oldukları mücadeleden memnun olduğunu dile getirdi.
Ligde, 15 maçta topladıkları 30 puanla ikinci sırada olduklarını kaydeden Dinçel, "Kendi sahamızda 4 maçtır kaybetmiyoruz. Her maça galibiyet parolası ile çıkıyoruz. 2 puan ortalamamızı daha yükseklere çekmeliyiz. Bizim için iç saha, deplasman fark etmiyor. Her maçımızda hedefimiz 3 puan. Şampiyonluğa ulaşmak istiyorsak, parolamız hep 3 puan olmalı. Biz de öyle yapıyoruz ve öyle de devam edecek" diye konuştu.

Öte yandan kırmızı beyazlılar, Pazar günü oynayacakları Sancaktepe Belediyespor maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Kaynak: AA