Ayvalık'ta Spor Kulübü Başkanlarından Toplantı

Ayvalıkgücü Belediyespor Kulüp Başkanı İrfan Vural'ın başkanlığında ilçedeki tüm spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri bir araya gelerek, neler yapılabileceğini masaya yatırdı.

Ayvalıkgücü Belediyespor Kulüp binasında gerçekleşen Vural başkanlığındaki toplantıya, Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Edremit Körfezi Temsilcisi Cemal Erhanoğlu, Barbaros Sefa Spor Kulübü yöneticileri Elmas Özmen, Ahmet Ürgüplü, Hamdibey Kayaspor Kulüp Başkanı, Birol Sat, Küçükköy Spor Kulüp Başkanı Murat Güven, Sakaryaspor Kulübü yöneticilerinden Hüsamettin Sayar, Armutçuk Spor Kulüp Başkanı Hasan Çobanoğlu, Yeni Mahallespor Kulüp Başkanı Bülent Burgaz ve yöneticisi Talat Karadeniz hazır bulundu.
Vural, amaçlarının ilçedeki spor kulüpleriyle birlik ve beraberlik halinde çalışmalar yaparak, başta futbol olmak üzere tüm spor branşlarında elde edilen başarıları taçlandırmak olduğunu vurguladı.
Önemli olan Ayvalıkgücü'nün şampiyonluğu olmadığını belirten Vural, "Ayvalıkgücü'nün ilk 11'inde 8 Ayvalıklı sporcunun yer alabilmesidir" dedi.

İlçede gençleri spora teşvik edip, kötü alışkanlıklardan koruyabilmek adına en büyük eksikliğin tesis olduğuna dikkati çeken Vural, "Hepimiz ilçemizdeki spora gönül veren takımların yöneticileriyiz. Birbirimize sevgi ve saygıyı ön plana alarak hareket edeceğiz. Amatör kulüp yöneticilerinin yaşamış oldukları her sıkıntı bizim için önemlidir" diye konuştu.

Kulüp yöneticilerinin söz konusu toplantıyı önümüzdeki ayda da tekrarlayacakları ve görüş birliğine vardıkları konuların yaşama geçirilmesi için çalışmalara bir an önce başlayacakları öğrenildi.

Kaynak: AA