Beşiktaş’a Kupa Darbesi

Beşiktaş’ın, kupada Çaykur Rizespor’a 1-0’lık skorla mağlup olduğu karşılaşmanın ardından konuşan siyah-beyazlı teknik adam Slaven Bilic, “Sakatlıklarda baz alınırsa ve bu akşamki kadroyla ortaya koyduğumuz oyundan mutsuz değilim” dedi.


Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ikinci maçında Çaykur Rizespor’un Beşiktaş’ı 1-0’lık skorla mağlup ettiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Hırvat teknik adam, "Maç kaybetmeyi sevmiyorum. Hazırlık maçı olsa bile sevmiyorum. Rizespor savaştı ve işini iyi yaptı. Rize’yi tebrik ediyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kötü oynamadık ama kaybettik, hak ettik. Kısır bir maç oldu. Az sayıda pozisyon vardı maçta. O da bizim tarafımıza ait pozisyonlardı. Rakibin penaltı haricinde 1 pozisyonu var. Direklerden dönen pozisyonumuz ve bir de penaltı pozisyonumuz var. Ceza sahası içerisindeki kalitemiz eksikti bu akşam. Sakatlıklarda baz alınırsa ve bu akşam ki kadroyla ortaya koyduğumuz oyundan mutsuz değilim” açıklamasını yaptı.

ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ
Karadeniz ekibinin teknik direktörü Hikmet Karaman, 1-0’lık skorla galip geldikleri Beşiktaş maçıyla ilgili, “Grup için çok önemli bir 3 puan aldık. Benim asıl değerlendirmem, lig boyunca fazla şans bulmamış veya maç eksiği olan oyuncuları ortaya koyduğu performans. Onları maç ortamına hazırladık. Bugün kaybedebilirdik de. Sadece kupada avantaj olarak gözüken bir 3 puan aldık. Önemli olan Pazartesi oynayacağımız ligdeki maçımız. Bu maçta da orada oynatabileceğim ya da oyuna sonradan sokup katkı yapacak futbolcuları görme imkanı buldum. Beşiktaş’a hem ligde hem de Avrupa’da başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA