Burak Yılmaz Napoli Yolcusu

İtalyan devi Napoli'nin Burak Yılmaz ile ilgilendiği iddia edildi.

Cesare Prandelli'nin ardından göreve gelen Hamza Hamzaoğlu ile birlikte Galatasaray'ın performansı da bir hayli arttı. Golcü Burak Yılmaz da Hamzaoğlu ile birlikte tüm takımın olduğu gibi performansını artırdı.

Hamza Hamzaoğlu ile birlikte morali de bir hayli düzelen Burak için İtalyan devi Napoli'nin devreye girdiği iddia edildi. Sezon sonunda Burak Yılmaz Napoli'nin formasını giyebilir.

Bilindiği gibi Galatasaray ekonomik sorunlarla boğuşuyor. Geçtiğimiz günlerde Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına bağlanan Galatasaray eski Başkanlarından Adnan Polat borcun çok fazla olduğunu ve futbolcuların kısa bir süre sonra paralarını alamadıkları için sarı kırmızılı takımdan ayrılabileceklerini söylemişti. Tüm bu sorunları göz önünde bulunduran Duygun Yarsuvat yönetimindeki Galatasaray yönetimi, futbolculara gelecek olan teklifleri değerlendirmek istiyor.

Forvet hattında fazla seçeneği olmayan Nopoli Teknik Direktörü Rafael Benitez'in bu bölgeye acil olarak takviye istediği Nopoli yönetiminin de Burak Yılmaz ile ilgilenmeye başladığı da iddia edildi. Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli, sezon başında Napoli'den Pandev ve Dzemaili'yi istemiş 2 futbolcu da Galatasaray forması giymişti.

Burak Yılmaz Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor formasını giyen nadir futbolcular arasında yer alıyor