Balçova Yaşamspor'un Konuğu Galatasaray

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda yarın Galatasaray'ı konuk edecek Spor Toto 3. Lig temsilcisi FBM Makina Balçova YaşŸamspor'un teknik direktörü Altan LJetindağŸ, "Kupada bu noktaya büyük mücadelelerle geldik, yarın akşŸam genç oyuncularım Galatasaray karşŸısında en iyi şŸekilde mücadele edecek" dedi.

LJetindağŸ, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, hafta sonu Spor Toto 3. Lig'de 3. Grup'ta İstanbul Güngörenspor karşŸısında talihsiz bir yenilgi aldıklarını söyledi.

KarşŸılaşŸmada 2-0 yenik duruma düşŸmelerine rağŸmen 3-2 öne geçtiklerini hatırlatan LJetindağŸ, şŸöyle konuşŸtu:
"Ancak 9 dakika uzatılan müsabakada 3 dakika içinde 2 gol yedik ve karşŸılaşŸmayı mağŸlup tamamladık. Bu maçın üzüntüsü var. Yarın Galatasaray ile oynayacağŸımız maç prestij açısından çok önemli. Takım olarak her hafta üzerimize koyarak yolumuza devam ediyoruz. Yarın da kazanırsak bu bizi daha mutlu eder. Keyifli bir maç olmasını diliyorum. Kupada bu noktaya büyük mücadelelerle geldik, yarın akşŸam genç oyuncularım Galatasaray karşŸısında en iyi şŸekilde mücadele edecek."
LJetindağŸ, Atatürk Stadı'nda antrenman yapmak istediklerini ancak saha zemini nedeniyle buna izin verilmediğŸini, bu akşŸam saatlerinde oyuncuların stadı ve atmosferi görmesi için statta kale arkasındaki bölümde bir çalışŸma yapacaklarını sözlerine ekledi.
- İzmirsporlular birbirlerine rakip olacak
Futbolculuk hayatlarında İzmirspor'da mücadele eden Galatasaray Teknik Direktörü Hamza HamzaoğŸlu, yardımcısı Yıldırım Uran ile Altan LJetindağŸ yarın birbirlerine rakip olacak.
Yıldırım Uran'la birlikte forma giyen LJetindağŸ, teknik direktörlük kariyerinde HamzaoğŸlu ikinci kez karşŸılaşŸacak.
2009-2010 sezonunda Spor Toto 2. Lig'de LJetindağŸ'ın çalışŸtırdığŸı Denizli BüyükşŸehir Belediyespor, HamzaoğŸlu'nun çalışŸtırdığŸı Eyüpspor'a 1-0 yenilmişŸti.
- Biletlere ilgi devam ediyor
Bilet satışŸlarının devam ettiğŸi FBM Makina Balçova YaşŸamspor-Galatasaray maçının biletleri kapalı tribün 80, açık tribün 40, kale arkası ise 20 liradan satılıyor.
Passolig uygulamasının yapılmayacağŸı maçın biletleri halen Küçükpark Rebel Kafe, Küçükpark Ottoman Kafe, Bornova Vizyon Spor Tesisleri, Balçova Kipa, Balçova Agora, Alsancak GS Store, Forum Bornova GS Store, Hatay GS Store'dan temin edilebiliyor.
Biletler yarın stat gişŸelerinden de temin edilebilecek.
- Balçova YaşŸamspor'un kupa mücadelesi
Bu sezon kupada LJine Madranspor, Balıkesirspor ve ElazığŸspor'u yenerek gruplara kalan Balçova YaşŸamspor, G Grubu'nun ilk maçında deplasmanda Diyarbakır BüyükşŸehir Belediyespor'la 2-2 berabere kalmışŸtı.
 

Kaynak: AA