Alanyaspor - Elazığspor Maçının Ardından

Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, 2-0 mağlup oldukları Elazığspor maçında, istedikleri futbolu sergileyemediklerini söyledi.


Sahalarında aldıkları yenilgi nedeniyle üzgün olduklarını belirten Kalpar, "Geçen hafta çok net bir galibiyet alan takımımız bunu perçinlemek inancı içerisindeydi ancak olmadı. İlk yarıda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Eksiklerimiz ve hatalarımız oldu. Elazığspor daha iyi pozisyonlar buldu. Bu pozisyonlar bizim yanlışlarımızdan kaynaklandı. Oyuncumuzun sakatlanması nedeniyle eksik kaldığımız bölümde ise 1-0 mağlup duruma düştük" dedi.

"TARAFTARIMIZI ÜZDÜK"
Devre arasında oyuncularıyla 1-0'ın altından nasıl kalkabileceklerini konuştuklarını dile getiren Kalpar, "2. yarıya iyi başladık ve pozisyonlar bulduk. Gol bulabilseydik galibiyeti kovalayacak oyun anlayışına bürünebilirdik. 2. golü penaltıdan yedik. Pozisyonun dışarıda olduğunu söylüyorlar. Eğer dışarıdaysa yazık oldu. 2-0 geriye düştükten sonra galibiyeti yakalamak çok kolay olmaz. Dolayısıyla istediklerimizi yerine getiremediğimizi söylemek isterim. Taraftarlarımızı üzdük. Telafi için bize çok büyük görevler düşüyor. Çok çalışacağız. Benim çalıştırdığım takımlar çok arzulu, istekli ve presli oynar. Yeni geldiğim için birbirimize alışma dönemindeyiz. İnanıyorum ki haftalar ilerledikçe oyuncularımız istediklerimizi daha iyi yerine getirecektir" diye konuştu.

ÖZAT: "YÜZDE 100 FAULDÜ"
Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat ise, penaltı pozisyonun yüzde 100 faul olduğunu belirterek, "Oyuncularım inanılmaz bir mücadele örneği sergiledi. Oyunu ilk yarıda rahat bir şekilde koparabilirdik ama futbolda bunlar oluyor. Hafta içinde ise bazı kararlar almıştık. Ben ve ekibim Elazığspor'u daha iyi yerlere taşımanın hesaplarını yapıyoruz. Takımımızı tebrik ediyor ve Albimo Alanyaspor'a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Penaltı pozisyonu ise yüzde 100 fauldü. Bunu tartışmanın anlamı yok. Ancak dışarıda mı içeride mi onu biz bilmiyoruz. En iyi yardımcı hakem görmüştür" dedi.

Kaynak: İHA