Kepez’in Sultanları İzmir Mesaisinde

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Lig'inde geçtiğimiz hafta Denizli Tekstilspor'u 3-0 mağlup eden Kepez'in sultanları, galibiyet morali ile Gelişim Koleji deplasmanına hazırlanıyor.


Türkiye Bayanlar Voleybol 3.Lig'de mücadele eden Kepez Belediyespor bayanlar voleybol takımı, geçtiğimiz hafta mağlubiyet zincirini kırarak temiz bir sayfa açtı. Sahada iyi oyun sergilemelerine rağmen son setler de maçı kaptıran Kepez'in sultanları, Tekstilspor maçında rakibine bu şansı vermedi. 3-0'lık skor ile maçı alan Kepez'in sultanları, galibiyet morali ile hemen çalışmalarına başladı.

Bir günlük aranın ardından yoğun antreman mesaisine başlayan Kepez Belediyespor Bayanlar Voleybol takımı, İzmir'de oynanacak olan Gelişim Koleji deplasmanından da galip gelmek istiyor.

Kepez Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımı'nın antrenörü Çetin Taş, ”Takımın üzerinde şanssızlık vardı. İyi oynamamıza rağmen kazanamıyorduk. Denizli Tekstilspor'u yenerek takımıma özgüven geldi. Bu özgüven idmanlarımızı moralle yapmamıza neden oldu. İnşallah bu hafta gelişim maçı dönüm noktası olacak. Bu maçı alırsak Lig'de ilk 4'ün içinde girme şansımız var. Bu nedenle Gelişim Koleji maçını alıp devre arasına iyi bir sıralamada girmek istiyoruz" diye konuştu.

Gelişim Koleji- Kepez Belediyespor karşılaşması 14 Aralık Pazar Günü İzmir Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda saat 14:00'da başlayacak.

Kaynak: İHA