Kastamonu Belediyespor Bayan Hentbol Takımı Antrenörü Kalyoncu Açıklaması

Hentbol Bayanlar Süper Ligi takımlarından Kastamonu Belediyespor'un Antrenörü Osman Kalyoncu, "Pazar günü evimizde oynayacağımız 1907 Kanaryaspor maçını kazanacağımıza inancımız tamdır" dedi.

Kastamonu temsilcisi, 14 Aralık'ta sahasında 1907 Kanaryaspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını, Atatürk Spor Salonu'nda Kalyoncu ve yardımcısı Cengiz Kesici yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü. Oyuncular, teknik, taktik ve kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı.
Kalyoncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige verilen iki haftalık arayı çok iyi değerlendirdiklerini ve verimli antrenmanlar yaptıklarını söyledi.

Oyuncuların, belirlenen hedeflere ulaşmak için yoğun çaba sarf ettiğini dile getiren Kalyoncu, şöyle konuştu:
"Yakın vadedeki hedeflerimiz, Kanaryaspor ve Bursagücü Gençlikspor maçlarından 4 puan almak. Daha sonra Trabzon'da yapılacak Türkiye ikinci ayağındaki zor bir gruptan çıkmak. Bunları başaracak güçteyiz. Lige verilen arada haftanın hemen hemen her gününü çift antrenmanlarla teknik, taktik ve ağırlık çalışarak geçirdik. Bugün tek antrenman yaptık. Pazar günü evimizde oynayacağımız 1907 Kanaryaspor maçını kazanacağımıza inancımız tamdır. Başta Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş olmak üzere, kulüp personeline takım için gösterdikleri özveriden dolayı çok teşekkür ederim."
Kalyoncu, yarın da teknik ve taktik antrenmanı yaparak hazırlıklarını tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA