Sekasem’de Spor Yapmak Daha Güvenli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı sağlık ekipleri, SEKASEM’de spor yapan sporcuların sakatlanması durumunda, anında müdahalede bulunuyor.


Alt yapı her branşta olduğu gibi uzak doğu sporunda da yatırımlar yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, açtığı şubelerle tekvando sporuna meraklı minik ve genç sporcuları bir araya toplayarak spor yapmalarını sağlıyor. Son olarak açılan Kuruçeşme salonunda üç ay gibi kısa bir sürede büyük bir sporcu sayısına ulaşıldı. Yüze yakın minik tekvandocunun eğitim aldığı salonda idmanlar düzenli olarak yapılıyor. Antrenmanlar esnasında ise herhangi bir sakatlık durumuna karşı salon önünde, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı sağlık ekipler ise hazır bekletiliyor. Antrenmanlar esnasında sporcuların olası bire sakatlık anında salona gren ekipler anında sporculara müdahale ederek, güvenli bir şekilde spor yapmalarını sağlıyorlar.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, tekvando antrenörlerinden Cemal Temel nezaretinde sürdürülen idmanlara, genç yetenekler büyük ilgi gösteriyor. Antrenör Cemal Temel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Kuruçeşme şubesine veli ve öğrencilerin yoğun bir talebi olduğunu belirterek, “Kulüp olarak tüm sporcuların taleplerini değerlendirerek burada Uzak Doğu sporlarıyla tanışmalarını sağlıyoruz. Şimdiye kadar gösterilen ilgiden dolayı memnunuz. Amacımız geleceğin Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlarını bu salonlardan çıkarmak” dedi.

Kaynak: İHA