Regetta 2014 Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen 2014 yılı Regetta yarışlarında, Tekirdağ Yelken Kulübü sporcularından dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi.


Yarışlarda dereceye giren sporculara ödülleri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve il protokolü tarafından verildi.

Ödül töreninde sporcuların başarılı sonuçlar elde ettiğini belirten Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Eren Cicioğlu, sporcular ve aileleriyle birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Tekirdağ Yelken Kulübü’nün emin adımlarla daha büyük kulüp olma yolunda ilerlemektedir. Regetta ödül töreninde yıl içinde dereceye giren sporcular ve destek veren firmalar burada ödüllerini buldu. Sporcular ve ailelerini kutluyorum" dedi.

Törende kulübe 3 adet optimist yarış teknesi hediye eden IGS firması ile diğer sponsor firmalara ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi

Ödül törenine Tekirdağ Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Gençlik Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap, Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Eren Cicioğlu, sporcular ve aileleri katıldı.

Kaynak: İHA