Teknik Direktör Doğan Orduspor İle İlk Antrenmanına Çıktı

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor ile anlaşma sağlayan teknik direktör Ziya Doğan ilk antrenmanına çıktı.

Mor-beyazlı ekip sahasında oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarına, Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde başladı.

Doğan yönetiminde gerçekleşen antrenmana sakatlığı süren Martin Mutumba, Landel ve kaleci Fomıchev katılmadı. Yağmur altındaki antrenman yaklaşık 1 saat sürdü.
Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Ziya Doğan, Ordu'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Doğan, 3 yıldır takım çalıştırmadığını hatırlatarak, birinci ligi hiç düşünmediğini ancak Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen ile konuştuktan sonra Orduspor ile anlaşmaya vardığını belirtti.

Orduspor'un durumunu bilerek geldiğini ve zorluklarla mücadelenin kendilerinin işi olduğunu ifade eden Doğan, şöyle konuştu:
"Ben bu mücadeleye talip oldum. Buraya geldim. İnşallah bunu başaracağız. Başardığımızı da herkes görecek. Bu zamana kadar inanmadığım hiçbir şeyi söylemedim. Tabii ki şu anda sıkıntılı bir durumdayız ama bunları aşmakta bizlerin görevidir. Bunu da tek başıma yapmayacağım. Başkanından, malzemecisine kadar bütün camia kenetlenirse, biz bu işten sıyrılırız diye düşünüyorum."
Taraftarlara da seslenen Doğan, "Taraftar takımın en büyük gücüdür. Bu işin en güzel tarafı da taraftarı mutlu etmek. Onun için de onları yanımızda görmek istiyoruz. Onlar yeter ki inansınlar. Biz onları mahcup etmeyeceğiz. Kimse ümitsiz olmasın. Ben oldukça, ümit vardır. Bunu zaman içerisinde herkes görecek. Benim mantığımı aşılamak için bir, iki haftaya ihtiyaç var. Lütfen herkes sabırlı olsun" ifadesini kullandı.
Ziya Doğan, zor süreçten geçtiklerini, bu anlamda Ordu basınından da kendilerine destek vermelerini istedi.

Kaynak: AA