Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erman, Şampiyon Olan Siirt Üniversitesi Futbol Takımını Kabul Etti

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Üniversitelerarası Futbol 2. Lig şampiyonu olan Siirt Üniversitesi Futbol Takımını kabul etti.

Müsabakalar sonrası futbol takımını makamında kabul eden Erman, makamında kabul ettiği sporcu ve teknik heyeti tebrik etti.
Kabulde konuşan Erman, "Müsabakalardan önce sporcularımıza Üniversite olarak tüm imkanlarımızla destek çıktık ve modern bir spor kompleksiyle sizleri buluşturduk ve sizlerden kupalar ve şampiyonluklar bekliyoruz demiştik. Gençlerimizde bizlere verdiği sözü tutarak müsabakalardan elinde kupayla döndü. Kendilerini tebrik ediyor gelecek müsabakalarda da başarılar diliyorum" dedi.

Muş Alparslan Üniversitesinin ev sahipliğinde 25-30 Kasım 2014 tarihleri arasında şehir stadyumunda gerçekleşen grup müsabakalarda Yrd. Doç. Dr. Mehmet Efe'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Siirt Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesini 3-1, Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile 3-3 berabere kaldı. Son olarak Muş Alparslan Üniversitesi ile karşılaşan Siirt Üniversitesi rakibini 4-0'lık net bir skorla yenerek şampiyon oldu.
Siirt Üniversitesi Futbol Takımı, bu sonuçla önümüzdeki yıl Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Üniversitelerarası Futbol 1. Lig grup müsabakalarında mücadele etme hakkını elde etti.

Kaynak: AA