Ordusporlu Taraftarların Ziya Doğan'a Güveni Tam

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'la anlaşma sağlayan teknik direktör Ziya Doğan'a taraftarların güveni tam.

52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'un zor bir süreçten geçtiğini belirterek, takımlarını bu durumdan Ziya Doğan'ın kurtaracağına inandıklarını söyledi.

Ordusporla bu sezon 4 hocanın yollarının ayrıldığını, Ziya Doğan'ın 5. hoca olarak göreve başladığını hatırlatan Aydın, "Temennimiz Ziya Doğan hocamızın bu sezonki son hocamız olmasıdır" dedi.

Ziya Doğan'ın geçmişinin başarılarla dolu olduğunu ve kendisine güvendiklerini anlatan Aydın, "Orduspor'u içerisinde bulunduğu durumdan Ziya Doğan hocamız çıkaracaktır. Buna yürekten inanıyoruz. Orduspor'un ilacı Ziya Doğan'dır. Bu anlamda yönetimin attığı bu adımı da yerinde buluyoruz" diye konuştu.

Taraftarlar olarak Orduspor'a ve Ziya Doğan'a her zaman desteğe hazır olduklarını da vurgulayan Aydın, bütün taraftarları hafta sonu oynanacak Bucaspor maçına beklediklerini ifade etti.

Aydın, Orduspor'un ve taraftarların her zaman yanında olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a teşekkür ettiklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA