Emre için FB TV'de olay sözler

Eskişehirspor maçında kırmızı kart gören Emre Belözoğlu Fenerbahçe TV'de eleştirilere maruz kaldı.

Fenerbahçe, Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalarak bu sezon kendi sahasında ilk puanını kaybetti. Karşılaşmanın son dakikalarında sinirlerine hakim olamayarak direkt kırmızı kart gören kaptan Emre Belözoğlu hem taraftardan hem de futbol yorumcularından büyük tepki gördü.

Maçın ardından Fenerbahçe TV'de yorum yapan sarı lacivertli kulübün eski futbolcularından Cem Pamiroğlu, kaptan Emre Belözoğlu'nun saha içindeki sinirli hallerini eleştirerek 'Saha içindeki agresifliği takıma zarar veriyor' dedi.

Emre'nin saha içinde ve saha dışında çok farklı davranışlar gösterdiğini söyleyen Cem Pamiroğlu, 'Bu agrasifliğinin üzerinden gelmesi gerekiyor' diyerek saha içinde nabzın yükseldiği zaman sarı lacivertli futbolcunun bu tip davranışlar sergilediğini belirtti. Cem Pamiroğlu, Emre'nin son bir yılda bu tip olaylara oldukça fazla karıştığını da ifade ederek 'Ne söylerse söylesin kendisini haklı gösteremez Saha içerisindeki haliyle saha dışarısındaki hali çok farklı. Kendini ne kadar anlatmaya çalışırsa çalışsın sürekli bu tarz durumların içerisinde kaldı' dedi.

Öte yandan hakeme hakaret ettiği gerekçesi ile oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bırakan kaptan Emre Belözoğlu'na yönetim tarafından ceza verilip verilmeyeceği de merak konusu oldu. Sosyal medyada özellikle Fenerbahçeli taraftarların sert tepkisine maruz kalan Emre ise hakeme hakaret etmediğini söyledi. Sürekli Emre'nin arkasında duran Başkan Aziz Yıldım ise henüz konu ile ilgili bir açıklama yapmadı