Dardanelspor Yenilgiyi Unuttu

Çanakkale Dardanelspor teknik direktörü Fatih Uygun, deplasmanda oynadıkları Maltepespor karşılaşmasını değerlendirdi.


Çanakkale Dardanelspor, zorlu Maltepespor deplasmanında üç puanı üç golle aldı. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan kırmızı-beyazlı takımda teknik direktör Fatih Uygun, çok zorlu bir deplasmandan çok önemli bir üç puanla döndüklerini söyledi.

Uygun, “Sadece bizim değil grubumuzun diğer takımları içinde çok zor bir deplasmandan üç puan ile ayrıldığımız için mutluyuz. Maltepespor’un artılarını ve eksilerini biliyorduk. Oyuncularım maçtan önce çalıştığımız ve konuştuğumuz tüm taktik anlayışları harfiyen yerine getirdiler. Biliyorduk ki bu taktikleri sahada ortaya koyarken onlardan daha çok koşup daha çok mücadele ettiğimiz zaman skor da lehimize olacaktı. Nitekim kendi adımıza çok rahat giden maçta yine anlam veremediğimiz bir kırmızı kartla, sahanın en iyilerinden biri olan Uğur Parlak oyun dışında kaldı. On kişi kaldığımız zaman dilimlerinde bile rakibimizden daha etkili koşarak ve akıllı oynayarak pozisyonları bulduk ve maçı üç golle kazanmasını bildik” dedi.

İyi bir çıkış yakaladıklarını ancak eski maçlara çok fazla bakmadıklarını da söyleyen Uygun, “Bizim için ne geçmiş maçların, nede gelecekteki maçların önemi yok. Sadece o hafta oynayacağımız maça ve o mücadeleye odaklanıyoruz. Prensip olarak “O ana” odaklandığımız zaman skoru elde edeceğimize inanıyoruz” dedi.

11 haftadır yenilmediklerini ve bu durumdan oldukça memnun olduklarını da söyleyen Uygun, bu seriyi çekebildikleri kadar yukarılara çekmek istediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA