Dardanelspor'da 3 Puan Sevinci

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Dardanelspor'un Teknik Direktörü Fatih Uygun, 3-1 kazandıkları Maltepespor maçıyla ilgili, "On kişŸi kaldığŸımız zaman dilimlerinde bile rakibimizden daha etkili koşŸarak, akıllı oynayarak pozisyonları bulduk ve maçı 3 golle kazanmasını bildik" dedi.

Uygun, gazetecilere yaptığŸı açıklamada, zorlu bir deplasmandan çok önemli üç puanla döndükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Maltepespor'un artılarını ve eksilerini çok iyi bildiklerini aktaran Uygun, "Oyuncularım maçtan önce çalışŸtığŸımız ve konuşŸtuğŸumuz tüm taktik anlayışŸları harfiyen yerine getirdiler. Nitekim adımıza çok rahat giden maçta yine anlam veremediğŸimiz bir kırmızı kartla, sahanın en iyilerinden biri olan UğŸur Parlak oyun dışŸında kaldı. On kişŸi kaldığŸımız zaman dilimlerinde bile rakibimizden daha etkili koşŸarak, akıllı oynayarak pozisyonları bulduk ve maçı üç golle kazanmasını bildik" diye konuşŸtu.
Uygun, 11 haftadır yenilmediklerini ve bu durumdan oldukça memnun olduklarını, seriyi çekebildikleri kadar yukarılara götürmek istediklerini kaydetti.

 

Kaynak: AA