Bursaspor-kasımpaşa Maçının Bilet Fiyatları Belirlendi

Spor Toto Süper Lig'in 12'inci haftasında oynanacak Bursaspor-Kasımpaşa müsabakasının bilet fiyatları açıklandı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 7 Aralık 2014 Pazar günü saat 13.30'da Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Kasımpaşa maçının biletleri 3 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 10.00 itibariyle satışa çıkacak.
Biletlerin Bursa Atatürk Stadı Passolig Ana bilet gişesi, Heykel Nalbantoğlu Bursaspor Katlı Otoparkı, Merinos Stadı Bilet Satış Noktasından satılacağı bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Kulübümüzün almış olduğu tribün kapatma cezası nedeniyle Maraton Tribünü ve Kapalı Kale Arkası Tribününe bilet satışı yapılmayacaktır. Kulübümüzün almış olduğu ceza neticesinde Fenerbahçe müsabakasını Maraton ve Kapalı Kale Arkası Tribününden kombine veya bilet alarak izlemiş olan taraftarlarımız Kasımpaşa müsabakası için her hangi bir tribünden bilet alamayacaklardır. Kulübümüzün almış olduğu tribün kapatma cezası nedeniyle Engelli Tribünümüzün Kapalı Kale Arkası Tribününde bulunmasından dolayı engelli taraftarlarımız ve refakatçileri müsabakayı izleyemeyeceklerdir."
Maçın bilet fiyatları ise VIP tribünü birinci sıra 250, 2-6'ncı sıra 175, Kapalı A-B-C ve VIP C tribünü 100, Açık Kale Arkası tribünü 10 ve misafir tribünü ise 13 lira olarak belirlendi.

Kaynak: AA