Alacağı ücret belli oldu

Galatasaray teknik direktörlüğüne getirilen Hamza Hamzaoğlu'nun alacağı para Prandelli'nin aldığı paranın yarısı değil.

Bugün sözleşmeye imza atması beklenen Hamza Hamzaoğlu'nun yönetimle para konusunu konuşmadığı ve 'Ücreti siz belirleyin' dediği dile getirildi. Galatasaray ekonomik açıdan oldukça zor günler geçirirken Hamza Hamzaoğlu'nun bu davranışı camia içerisinde takdir gördü.

Yönetimin 5 aylık teklifini kabul eden Hamza Hamzaoğlu, 500 bin dolarlık teklifi de kabul etti. Geçtiğimiz hafta içerisinde görevine son verilen İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ise yıllık 2 milyon 295 bin avro garanti paraya imza atmıştı. Hamza Hamzaoğlu'nun aldığı para Prandelli'nin aldığı paranın yarısından daha az.

21 YAŞINDA GALATASARAY'A TRANSFER OLMUŞTU
Henüz 21 yaşındayken İzmirspor'dan Galatasaray'a transfer olan Hamza Hamzaoğlu, 1991-1995 yılları arasında sarı kırmızılı kulüpte forma giydi. Daha sonra sırasıyla İstanbulspor, Siirtspor, Alanyaspor, Yozgatspor, Konyaspor ve Beylerbeyi'nde top koşturan Hamzaoğlu 2003 yılında futbolculuk hayatına noktayı koydu. Teknik direktörlük hayatına Malatyaspor'da başlayan genç teknik adam, Eyüpspor, Denizlispor ve Akhisar Belediyespor'u çalıştırdı. Hamza Hamzaoğlu futbolculuğu döneminde 10 kez milli formayı giymişti.