Abdullah Çakmar'dan Başkan Şahiner'e Ziyaret

Serbest A Milli Takım Hocası ve halen ASKİ Güreş takımından sorumlu antrenör Abdullah Çakmar Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Çakmar Milli maçlar ve kampların yoğun geçmesi nedeni ile Başkan Şahiner'e hayırlı olsuna gelemediğini, geçte olsa sayın başkanı ziyaret etmekten mutlu olduğunu belirterek, Başkanlığının milletimiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini ve ilçemiz için yapılacak hizmetlerde kendi üzerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Başkan Şahiner ise Abdullah Çakmar’ın ilçemizden yetişen değerli bir spor adamı ve antrenör olduğunu belirterek yetiştirdiği ve dünya şampiyonu olarak kürsüye çıkardığı sporcularımızın başarısının hocamızın başarısı olduğunu belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şahiner ilçemizden yetişen sporcularımızı da en iyi derecelerde görmek istediğini ifade etti.

Ziyaretin anısına Çakmar en son dünya şampiyonasında giydikleri milli takım eşofmanını Başkan Şahiner'e takdim ederken, Başkan Şahiner de kendilerine ilçemizin sembolü olan saat kulesi maketi ve belediye flaması takdim etti.

Kaynak: İHA