Kasımpaşa'da Hedef 3 Puan

Spor Toto Süper Lig'de 8. sırada yer alan Kasımpaşa, yarın Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Ligde geride kalan 8 haftada 3'e galibiyet ve beraberlikle 2 yenilgi alan lacivert-beyazlılar, başkent temsilcisi karşısında 3 puan alarak puanını 15'e yükseltmeyi hedefliyor.
Geçen hafta Galatasaray'a 90. dakikada yediği golle 2-1 kaybeden Kasımpaşa, bu sezon iç sahada başarılı bir performans ortaya koyuyor. Kendi evinde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden lacivert-beyazlılar, iç saha avantajını Gençlerbirliği karşısında da kullanmayı amaçlıyor. Geride kalan sezonun son 4 iç saha maçında da kaybetmeyen lacivert-beyazlılar, evindeki en son yenilgisini 15 Mart 2014'te Gençlerbirliği'ne karşı aldı.
İki takım arasında geçen sezon oynanan karşılaşmalarda deplasman ekipleri galip geldi. Ankara'da oynanan maçı Kasımpaşa 3-1, İstanbul'daki maçı da Gençlerbirliği 2-1 kazandı.
Başkent temsilcisi ise ligde geçen hafta Kasımpaşa'nın aksine son dakikada bulduğu golle 3 puana uzandı. İstanbul Başakşehir'i uzatma bölümünde attığı golle yenen Gençlerbirliği'nin 11 puanı bulunuyor. Gençlerbirliği bu sezon deplasmanda oynadığı 4 maçta, birer galibiyet ve beraberlikle 2 yenilgi aldı.
Kasımpaşa'da sakatlığı tam olarak düzelmeyen Eren Derdiyok ve sarı kart cezalısı Orhan Şam, Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecek.
Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yarın saat 13.30'da başlayacak Kasımpaşa-Gençlerbirliği maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Kaynak: AA