A Milli ve Ümit Milli Takımlara Bursaspor'dan 7 Oyuncu Çağrıldı

Bursaspor'dan A Milli Takım'ın Brezilya ile hazırlık maçı ve Kazakistan ile 2016 Avrupa Şampiyonası eleme müsabakası için 4, Ümit Milli Takım'ın Ukrayna ile hazırlık karşılaşmasına da 3 oyuncu davet edildi.

Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer verilen açıklamaya göre, A Milli Takım, 12 Kasım'da Brezilya ile hazırlık maçında, 16 Kasım'da da Kazakistan ile eleme müsabakasında karşılaşacak.
Bu maçlar için açıklanan aday kadroda, Bursaspor'dan kaleci Harun Tekin, Ozan Tufan, Volkan Şen ve Serdar Aziz de yer aldı. Aday kadrodaki diğer futbolcular ise kaleciler Volkan Demirel, Volkan Babacan, savunma oyuncuları Tarık Çamdal, Gökhan Gönül, Kaan Ayhan, Bekir İrtegün, Semih Kaya, Caner Erkin, İsmail Köybaşı, orta saha oyuncuları Hamit Altıntop, Mehmet Ekici, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Oğuzhan Özyakup, Alper Potuk, Mehmet Topal, hücum oyuncuları Adem Büyük, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Arda Turan, Umut Bulut, Mevlüt Erdinç, Mustafa Pektemek ve Burak Yılmaz oldu.
Ümit Milli Takım, 13 Kasım'da Ukrayna U21 Milli Takımı ile hazırlık müsabakası oynayacak.
Bu takımın aday kadrosunda Bursaspor'dan Enes Ünal, Emre Taşdemir ve Okan Kocuk ile şu futbolcular bulunuyor:
Muhammed Alperen Uysal, Ahmet Yılmaz Çalık, Emre Can Coşkun, Batuhan İşçiler, Turgay Kaçar, Salih Uçan, Okay Yokuşlu, Kubilay Sönmez, Emre Kılınç, Gökhan Sazdağı, Enver Cenk Şahin, Taylan Antalyalı, Özgür Özdemir, Bilal Başacıkoğlu, İrfan Can Kahveci, Berat Tosun.

Kaynak: AA