Meleke Emre'yi bombaladı

Emre Belözoğlu'nun yaşadığı her hadiseden sonra basın toplantısı düzenleyerek Fenerbahçe'nin başarısının gölgelenmek istendiğini söylediğini dile getiren Uğur Meleke, Emre'nin iki ana unsur üzerinden yürüdüğünü söyledi.

Konuyu sündürmek istediğini dile getiren Meleke 'Emre Belözoğlu her yaşadığı hadisenin ardından iki ana fikir üzerinde yürüyor. Birisi 'bizim galibiyetimizi gölgelemeye çalıştılar ',bir tanesi de 'bunlar hep benim üzerimden oluyor bana karşı olumsuz bir algı var.' diye bir savunma mekanizması geliştiriyor. Buna psikolojide 'yansıtma' diyorlar. Yani kendi üzerindeki bir takım olumsuz duyguları karşı tarafın sana karşı yönelttiğini sanıyorsun. Emre'nin mental desteğe ihtiyacı var. Bütün dünyanın kendisine düşman olduğunu zannediyor öyle bir şey yok. Neden bütün dünya sana düşman olsun ki, neden bütün dünyanın derdi Emre Belözoğlu olsun ki. Biraz da aynaya bakman lazım. 34 yaşına geldi ama her sezon bir iki kez Emre Belözoğlu'nu konuşuyoruz ve tüm dünyanın kendisine karşı olduğunu iddia ediyor. Bütün dünya sana karşı değil, birisinin bunu bana söylemesi lazım. Gerçekten bütün dünya sana karşıysa da bir de kendine bakman gerek. 'Acaba ben neden bütün dünyanın karşısındayım' demek gerekir. 'Dünya neden benim karşımda deme, belki yanlış olan sensindir.'

Öte yandan Beşiktaş Fenerbahçe maçının devre arasında Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu ile tartışan Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, Emre'nin kendisine küfür etmediğini söyledi. Emre de düzenlediği basın toplantsında Bilic ile tartıştığını kabul etmiş ancak küfür etmediğini söylemişti.