Halilhodzic bıktırdı

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'in basın toplantılarında sürekli olumsuz konuşmasına değinen NTV Spor yorumcusu Mert Aydın, 8 yıl önce de aynı şeyin olduğunu söyledi.

Halilhodzic'in 8 yıl önce Trabzonspor'da görev aldığı zaman yine olumsuzlukları ön plana çıkaran bir teknik direktör olduğunu belirten Mert Aydın, 'Oyunculara sormak lazım, belki oyunculara diyor ki; 'ben bugün sallayacağım siz üzerinize alınmayın' İlk göreve geldiğinde bir basın mensubu arkadaşımızı gösterip 'sen 8yıl önce de bana acayip sorular soruyordun7 diyerek azarlamıştı. Tarzı bizim çok alıştığımız bir tarz değil. Çok Türkiye'de benimsenen bir tarz da değil. Bunun sonu nereye varır bilmiyorum' dedi.

Özer Hurmacı'nın UEFA Avrupa Ligi kadrosuna yanlışlıkla alınmamasını da değerlendiren Mert Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü 'Vahid Halilhodzic 'bunu kim yaptı' diye sormuş ama listeyi hocanın yapması gerekmez mi? 'Ben yaptım Özer'in ismini de koydum kim çıkardı' demek istiyorsa o zaman idari bir sıkıntı vardır ve o da ayrı bir sıkıntıdır. Listeyi kendisi yapmıyorsa o apayrı bir sıkıntı. Hoca 'haberim yoktu' demese 'doktor yanıltmış' diyebilirdik. Doktor dönüşü 'Ocak'ı bulur' demiş olsa 'Nasıl olsa oynayamayacak listeye yazmaya gerek yok' diyebiliriz. Ancak Hoca 'benim haberim yok' diyor bence asıl konuşulması gereken konu bu, Trabzonsporluların üzerinde durması gereken konu bu. Özer'in kadroda olmaması ayrı bir şey, Hoca'nın haberinin olmaması ayrı bir şey.'

Yönetimin ise Özer Hurmacı'nın neden kadroya alınmadığı konusunda bir açıklama yapması bekleniyor.