Gökhan ve Melo için 'gitsinler' diyemediniz

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe As Başkanı Deniz Tolga Ayöre, "Ortamı biz germiyoruz" dedi.

Antrenmanın ardından basın mensupları ile bir araya gelen Fenerbahçe As Başkanı Deniz Tolga Aytöre Fenerbahçeli yöneticilerin maçlar öncesinde diğer kulüp yöneticileri gibi ortamı geren açıklamalar yapmadıklarını söyledi. bu tarz bir stratejilerinin olmadığını da dile getiren Aytöre, Fenerbahçe'nin liderlik koltuğuna oturmasıyla birlikte bir algı yönetiminin başlatıldığını ifade etti.

'Fenerbahçe ne zaman lider oluyor, Fenerbahçe ne zaman mücadelesini sonuna kadar veriyor hemen bir algı yönetimi başlıyor. Fenerbahçe ortamı gerdi, Aziz Yıldırım ortamı gerdi gibi laflar çıkıyor. Her maçta 30 bin kişi Aziz Yıldırım'a küfrediyor, ağza alınmayacak hakaretlerde bulunuyor, kimse terörist demiyor' diyen Aytöre Alves'i göndermeye çalışanların Gökhan Töre ve Felipe Melo için aynı şeyi yapmadıklarını belirterek serzenişte de bulundu. Aytöre'Bruno Alves gönderilsin diye medyada tartışma açılıyor. Örnek vermek istemiyorum ama siz silahlı adli vakalara karışanlar için 'gönderilsin' diye manşet atmadınız, ya da kendi takımının oyuncusunu soyunma odasına kapatıp dövenler için 'gönderilsin' demediniz. Niye Bruno Alves gönderiliyor. Bunun cezası ne ise biz veririz' dedi.

İsviçre federal yüksek mahkemesinin Fenerbahçe'nin başvurusunu ret etmesi ile ilgili mücadelelerinin de devam ettiğini belirten Fenerbahçe As Başkanı Deniz Tolga Aytöre sözlerini şöyle sürdürdü; 'UEFA'nın Haziran ayında aldığı karar sonrasında şike ve doping konularında ülke içi yargılamalara da bir eğilimi olduğu için siz bu gerçekleri ne kadar anlatırsanız anlatın onlar bunları anlamıyorlar. Çok açık söylüyorum; daha bu mücadele bitmedi.