Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Selahattin Dinçel, rakibi hafife almamaları yönünde futbolcularını uyarmasına karşın korktuğunun başına geldiğini ve Çankırıspor karşısında hiç beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.


Deplasmanda lig sonuncusu Çankırıspor’a 2-1 yenilerek, 4 maçlık galibiyet serisine son veren Denizli Büyükşehir Belediyespor’da, moraller bozuldu. Hesapta olmayan yenilgi ile adeta şok yaşayan kırmızı-beyazlılar, Pazar günü oynayacakları Sivas 4 Eylül maçına odaklandı. Bir günlük iznin ardından Başkarcı Şehit Sami Stadı’nda haftanın ilk antrenmanına çıkan Denizli Büyükşehir Belediyespor’da, futbolcular ve teknik heyetin, moralsiz olduğu gözlendi.

Çankırıspor karşılaşmasını basın mensuplarına değerlendiren teknik direktör Selahattin Dinçel, “Çankırı’ya mutlak 3 puan parolası ile gitmiştik. Mutlak kazanmamız gerekiyordu. Futbolcularımızı, rakibi hafife almamaları, rehavete girmemeleri konusunda uyarmıştım ama korktuğumuz başımıza geldi. İlk yarıda yakaladığımız pozisyonları kullanamadık. 2. yarı başında 1-0 öne geçtik. Bireysel hatalar ve konsantrasyon kaybı ile 3 dakikada 2 gol yedik. Ardından yüklendik ama gol atamadık. Rakip, sadece bizi durdurmaya çalıştı. Yakaladıkları net gol pozisyonu yoktu. Sadece koşmaya çalıştılar. Bizi bekleyerek, karşılayarak oynadılar. Sonuçta hiç beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Bu maç geride kaldı. Şimdi hafta sonu oynayacağımız Sivas 4 Eylül karşılaşmasını kazanmak için gereken önlemleri alıp, çalışmaları yapacağız" dedi.

Kaynak: İHA