Albimo Alanyaspor, Boluspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, cuma günü sahasında yapacağı Boluspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşunun ardından beşe iki çalışması yaptı. Antrenman, orta ve şut çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.
İdmana sakatlıkları bulunan Gökalp ve Eren katılmadı.
Antrenmanı izleyen Kulüp Başkanı Çavuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Albimo Alanyaspor'un iyi futbol ile lige renk katan bir takım olduğunu söyledi.

Her maça galibiyet ve iyi futbol oynamak için çıktıklarını dile getiren Çavuşoğlu, "Osmanlıspor maçında da puan ve puanlar alacağımıza inanmıştım. Aslında takım olarak kötü futbol da oynamamıştık. Yaptığımız bireysel hatalardan dolayı mağlup olduk. Futbolda yenmek, yenilmek ve berabere kalmak da var" dedi.

Osmanlıspor'un 5 kez geldiğini, bu pozisyonlardan üçünün gol olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, bu mağlubiyeti Boluspor karşısında 3 puan alarak telafi etmek istediklerini kaydetti.

Takım olarak iyi futbol oynadıklarını anlatan Çavuşoğlu, "Alanyaspor lige renk katmaya ve iyi futbol oynamaya devam edecek. Önümüzde uzun bir lig maratonu var. Galibiyetler, mağlubiyetler olacak ancak biz yılmadan, pes etmeden iyi futbol oynama çizgimizi devam ettireceğiz" diye konuştu.

Çavuşoglu, uzun süredir sakat olan Gökalp ve kupa maçında sakatlanan Eren dışında eksik futbolcuları bulunmadığını bildirerek, bu futbolcuların yakında takımla çalışmalara başlayacağını kaydetti.

Kaynak: AA