Küçük Ömer, Bir Sözüyle Tüm Renkleri Birleştirdi

Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında mahsur kalan 18 işçiden Mehmet Özcan'ın 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf'ın, "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" sözleri, farklı takımların taraftar gruplarının birleşmesini sağladı.

Çevresinde Galatasaray fanatikliğiyle tanınan işçi Mehmet Özcan'ın 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf'ın, "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" demesinin haberleştirilmesiyle gözler küçük Ömer'e çevirdi.
Dayısından, sarı-kırmızı renkli oyuncağıyla fotoğrafını çekip sosyal paylaşım sitesinden babasına göndermesini isteyen Ömer Asaf'ın terliklerle oynadığı "madencileri kurtarma oyununda" babasını ve diğer işçileri kurtarmasının konu alındığı haber, internet sitelerinde en çok paylaşılanlar arasında yer aldı.
Bir taraftar grubunun sosyal paylaşım sitesinde oluşturduğu "ultrAslan" hesabında, "Ermenek'te babasını bekleyen Ömer Asaf: 'Babama Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar. Ah be çocuk yürekler darma duman. Dualarımız yanınızda" başlığıyla çocuğun fotoğrafı paylaşıldı. 64 bin 528 kişinin beğendiği fotoğrafa 10 bin 82 kişi yorum yaptı, 4 bin 7 kez de paylaşıldı.
- Çocuk mutlu olsun diye
Paylaşıma neredeyse tüm takımların taraftarından yorum geldi. Ömer Asaf için, fanatiği olduğu Fenerbahçe'nin "şampiyon olmamasını" isteyenler bile oldu.
Paylaşılan yorumlardan bazıları şöyle:
- Ölümüne Fenerbahçeli'yim aslanım, baban çıksın da oradan sağ salim, seni tekrar öpsün koklasın. Hep Galatasaray şampiyon olsun inan gözümde yok.
- İlk defa "Boşver Galatasaray'ı" diyorum.
- Ah be çocuk, ben Beşiktaşlı'yım, varsın ömrüm sampiyonluk görmesin de baban geri gelsin.
- Ben Fenerbahçeli'yim, yeterki bu aslan parçasının babası bir mucize gerçekleşsin, sağ salim yuvasına kavuşsun da Galatasaray hep bizi yensin. Allah'ım yar ve yardımcıları olsun.
- Ben fanatik bir Fenerbahçeli'yim, keşke Fener Galatasaray'a 10 -0 yenilseydi de baban yanında olsaydı. Büyük GS'li Ömer'im
- Galatasaraylı'yım. Galatasaray 50-0 yenilsin, keşke çıksın baban be çocuk.
- Ben bir Galatasaraylı olarak ultrAslan ve kulüpten tek ricam, bu çocuğa sahip çıkalım, çıkamayacaksak yazıklar olsun bize. Adam oğluna ne güzel ögretmiş Galatasaraylılığı.
- Bir Fenerbahçeli olarak ben de bağırsam "GS maçı var", "Cimbom bom" diye bağırsam "Kadıköy'de, Cimbom bizi 5'ledi" desem, canıyürekten seslensem "GS maçı var" diye de keşke oradan çıksa baban be çocuk. Senin yüreğin, senin kalbin mutlu olsa biz hep bir ağızdan bağırsak keşke ne güzel olur be çocuk. Allah yardımcınız, peygamberler yol göstereniniz olsun çocuk.
- Derhal o çocuğu alıp eğitim, altyapı ve özel hoca hazırlamalı. Şanlı ultrAslan biz elimizi cebimize atmaya hazırız. O çocuk derhal alınıp Galatasaray tarihinde yer almalı. Emekçi ve şehit oğlu olarak Galatasaray'da oynamalı. O çocuk bize Allah'ın lütfu.
- Bir FB'li olarak GS şampiyon olsun ama yeter ki babası sağ kurtulsun, yüzün gülsün yeter ki be koca adam.

Kaynak: AA