Dersimspor Kulüp Başkanı Güntaş Açıklaması

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup ekiplerinden Dersimspor'un Kulüp Başkanı Erdal Güntaş, "Artık hakem hatalarından dolayı kaybedecek ne puanlara ne de yıllara tahammülümüz var" ifadesini kullandı.

Güntaş, yaptığı yazılı açıklamada, tüm zorluklara rağmen ligde liderliklerini sürdürdüklerini ve kısıtlı imkanlarla ayakta durmaya çalıştıklarını belirtti.

Güntaş, "Şehrimizin uzun zamandır özlem duyduğu 3. Lig'e yükselmek için çabalıyoruz. Fakat son zamanlarda yaşanan hakem hataları başarımızı gölgeliyor. Her maçımızda hakem hataları nedeniyle puan kaybetmemiz bizleri düşündürüyor. Hakem, en son 2 Kasım'da yaptığımız Şehit Kamil Belediyespor maçında 'illallah' dedirtti. Verilmeyen kartlar, bariz ofsayta rağmen verilen gol kararı, yüzde 100'lük 2 golümüzün verilmemesi sonucu kabullenmemizi imkansızlaştırıyor" ifadesini kullandı.
Güntaş, şunları kaydetti:
"Artık hakem hatalarından dolayı kaybedecek ne puanlara ne de yıllara tahammülümüz var. Her yıl bu hatalar yüzünden yerimizde sayıyoruz. Hakkımızı, gasp edenlere helal etmiyoruz. Her yıl kıt kanaat imkanlarla şampiyonluğu hedefleyen bir kadro oluşturuyoruz. Geçen yıl da ciddi hakem hatalarından dolayı kaybettik. Bu yıl da böyle gidecekse takımımızı ligden çekelim. Kimsenin emeğini boşa vermeyelim."

Kaynak: AA