Çaykur Rize maçında yok

Beşiktaş'ı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2 - 0 mağlup ederek liderliği yükselen Fenerbahçe'ye kaptan Emre Belözoğlu'ndan kötü haber geldi.

Beşiktaş maçının ardından Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayan lider Fenerbahçe'ye Emre Belözoğlu'ndan kötü haber geldi.

Son haftalarda takımını yalnız bırakmamak için sakatlığının tam olarak geçmemesine rağmen meçlerde forma giyen Emre Belözoğlu'nun arka adalesinde yırtık ve kanama olduğu tespit edildi. Tedavisine ara verilmeden başlanan yıldız futbolcunun Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyeceği açıklandı.

Beşiktaş derbisinde aldığı darbe sonucunda oyunu terk eden Alper Potuk'un ise ciddi bir sorunun olmadığı yine kulüp yetkililerince açıklandı.

Uzun süredir sakat olan Egemen Korkmaz'dan ise teknik heyete iyi haber geldi. Egemen'in kısa bir zaman sonra takım ile birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi. Bekir İrtegün ve Alves'in arka arkaya kırmızı tart görmeleriyle elinde stoper alternatifi kalmayan teknik patron İsmail Kartal Egemen'in yokluğunda bir hayli zorlanmıştı.

Öte yandan derbi maçlar öncesi rakip takım başkanlarının hakemleri etkilemeye yönelik konuşmalar yaptığını belirten Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Başkan Aziz Yıldırımı'ın ise bu tip bir polemiğe girmediğini söyledi. Hakemler hakkında konuşmayacağını da ifade eden Kartal, Çaykur Rize maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Kartal Ayrıca son zamanlarda sıkça tartışılan Emenike'nin performansından memnun olduğunu da söyledi.