Beşiktaş taraftarı ...

TRT Spor kanalında Ersin Düzen'in sorularını yanıtlayan Beşiktaşlı Dem Ba Ba Beşiktaş taraftarı için "Dünyanın en iyisi" dedi.

Beşiktaş'a transferinden önce Fenerbahçeli Sow ile konuştuğunu söyleyen Dem Ba Ba, bir başka arkadaşının da teklifi kabul etmesi halinde Türkiye'nin en iyi taraftar topluluğuna sahip kulübüne geleceğini söylediğini ifade etti.

Beşiktaş taraftarına 'Dünyanın en iyisi' diyen siyahi yıldız, çok kamp yaptıklarını ve çok seyahat ettiklerini söyledi. ligde ve Avrupa Ligi'nde oynadıklarını hatırlatan Dem Ba Ba, geri kalan zamanını ise ailesine ayırdığını dile getirdi.

Avrupa yakasında bulunan bir restoranı çok sevdiğini dile getiren Dem Ba Ba 'Ailemle birlikte oraya gidiyoruz ve çıkışta paparazziler yok. Türkiye'ye geldiğimde yemekleri çok beğendim. gerçekten çok yemek yemeye başladım ve bir iki kilo aldım. Daha sonra yediğim bazı yemekleri tamamen kestim ve hiç yememeye başladım. Şimdi dikkat ediyorum, Senegal ve Cezayir'den getirdiğim yemekleri yiyorum. Ama sütlaca kesinlikle dayanamıyorum. Kebaptan da bahsetmek istemiyorum çünkü iştahımı açıyor. Şu an kebap yemeyi tamamen kestim. Bunun dışında Beykoz'da oturuyorum ve oradaki camilere gidiyorum. İstanbul'un Londra'dan farkı; nerede olursanız olun ezan okunduktan 5 dakika sonra bir cami bulabiliyorsunuz. bu da beni gerçekten çok mutlu ediyor' dedi. Oruç ttuğunu da söyleyen Dem Ba Ba orucun vücuda çok fazla olumsuz bir etkisinin olmadığını söyledi.