Avrupa Kick Boks Şampiyonası

İspanya'da düzenlenen Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda, üçüncü olan Diyarbakırlı Mukadder Batır (20), cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

İspanya'nın Bilbao kentinde 18-25 Ekim tarihleri arasında yapılan şampiyonada bronz madalya kazanan Mukadder Batır'ı Diyarbakır'a dönüşünde Diyarbakır 1968 Spor Kulübü Başkanı Bedirhan Akyol ve antrenörü Ufuk Batır karşıladı.
İspanya'daki müsabakada madalya kazanmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Batır, "Zorlu bir şampiyonadan bronz madalya ile döndüm" dedi.

- Slovenya'da şampiyona var
Mili takım antrenörü Ufuk Ertaş ise 15-23 Kasım tarihleri arasında Slovenya' da düzenlenecek Büyükler Avrupa Kick Boks Şampiyonasına katılacak Batır'dan altın madalya beklediklerini söyledi.

Diyarbakır 1968 Spor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol ise Mukadder'in başarısının kendilerini çok mutlu ettiğini ve bu branşa daha fazla ağırlık vereceklerini belirterek, şöyle konuştu:
"Tarihi bir başarıya imza atan sporcumuzu kutluyorum. Bundan sonra bu branşa daha fazla ağırlık vereceğiz. Bu alandaki sporcumuzu her zamankinden daha fazla destekleyeceğiz. Ayrıca antrenörümüz Ufuk Ertaş'a da iyi sporcular yetiştirmesi için her türlü imkanı sunacağız."
Daha sonra Akyol, Batır'a Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Kaynak: AA