Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağspor'u aldığı galibiyetten dolayı kutladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Albayrak, Bölgesel Amatör Ligi 11. Grup'ta mücadele eden Tekirdağspor'un Velimeşespor maçını izledi.
Namık Kemal Stadyumunda oynanan maçı 4-1'lik skorla kazanan Tekirdağspor oyuncuları ile Başkanı Mustafa Aydoğdu ile yöneticilerini kutlayan Başkan Albayrak oynanan futboldan çok memnun kaldığını söyledi.

Taraftarların sevgi gösterisine de el sallayarak karşılık veren Albayrak, taraftarlara takımlarına verdiği destek için de teşekkür etti.

- Süleymanpaşa'da "Büyük Proje" için toplantı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından sahil ve meydan projesi için toplantı düzenlendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ek hizmet binasında düzenlenen toplantıda, ilçe için önemli olan projenin detaylarının görüşüldüğünü belirtildi.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat başkanlığında gerçekleşen toplantıda, proje için yapılması gerekenler hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Projenin en iyi şekilde sonuçlandırılması için bu tür toplantıların devam edeceği kaydedildi.
Düzenlenen toplantıya İmar Komisyonu Üyeleri, Volkan Berkay Çakır, Nevzat Bahar, Rüştü Özgün, Ergün Güleryüz, Meral Özdemir, Ahmet Coşkun ve ÇEKÜL Vakfı üyesi Faruk Göksu'nun da katıldığı ifade edildi.

Kaynak: AA