Soyunma odasında çizdim kendimi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in "Bana 5 kez küfretti" diye suçladığı Emre, maçtan sonra sadece FBTV'ye konuştu...

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi sonrası Slaven Bilic'in 'Bana küfretti' diyerek isim vermeden suçladığı Fenerbahçeli Emre, FBTV'ye konuştu...

Emre, boynundaki çizikler için 'Kendim yaptım. Soyunma odasında çizdim kendimi' şeklinde imalı bir açıklama yaptı.

Olayla ilgili sözlerini 'Bu ülkede hiç kimsenin bilgisine ihtiyaç yok. Herkes bildiğini söyler. İnandığı gibi davranır. Hele ben varsam bu oyunun içinde kimse objektif olmaz. O yüzden problem yok' diye noktalayan tecrübeli futbolcu, ardından maçı değerlendirdi.

Alper'in derbide çok iyi oynadığını söyleyen Emre 'Takım da çok iyi oynadı. Sol ayağıyla o ortayı (İlk golün asisti) nasıl yaptı' diye konuştu.

Emre Belözoğlu maçın hareketiyle ilgili olarak ise 'Çok güzel maç oldu bizim adımıza. İyi anlayışla çıktık maça ve 90 dakikaya yaydık. Rakip 10 kişi kaldığında biraz daha fazla top tutabilirdik ama onun dışında herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Caner'in bir soldan gittiği pozisyon var. Alper'in sağdan bir hareket var. Emenike'nin pozisyonu var. Maçın hareketi üç dört tane var.' ifadelerini kullandı.