Maçın Ardından

Kayserispor teknik sorumlusu Ertuğrul Seçme, 3-0 kazandıkları Denizlispor maçına ilişkin, "Baştan sona kadar üstün oynadığımız bir karşılamayı kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Seçme, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, ligde üst üste 4 maçtan galip ayrılmanın önemli olduğunu belirtti.

Haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Seçme, şunları kaydetti:
"Baştan sona kadar üstün oynadığımız bir karşılamayı kazandığımız için mutluyuz. Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Hafta içi oyuncularımız çok iyi çalıştı. Oyuncularımız sahada gereken mücadeleyi ortaya koydu. Biz göreve geldikten sonra takımı moral açıdan üst seviyeye taşıdık. Futbolcularımız da özveriyle çalışıyorlar. Bunun da karşılığını sahada alıyoruz."
Taraftarlara da çağrıda bulunan Seçme, takıma olan desteklerini artırmalarını istedi.
- Denizlispor cephesi
Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati ise maçı kaybetmelerinde eksik oyuncularının bulunması ve kaliteli bir takımla oynamalarının etkili olduğunu söyledi.

Kayserispor'u tebrik eden Bizati, şöyle devam etti:
"Oyuncularım iyi mücadele etti. İlk golü yedikten sonra oyun formatımızı değiştirdik. Bu tür maçlarda topu önde tutmak gerekiyor. Özellikle üst düzey oyunculara karşı topu önde tutmadığınızda sıkıntı yaşıyorsunuz. Buraya kısıtlı kadroyla geldik. Önde topu tutamayınca da karşılaşma mecburen tenis maçına döndü. Tenis maçına dönünce de rakibin tehlikeli ayakları bizim kalede tehlikeli oldu ve maç 3-0 bizim aleyhimizi sonuçlandı. Daha iyi olmamız gerekiyor."

Kaynak: AA