Antrenörle Tartıştı, Kulübü Terk Etti

BoşŸnak futbolcu Ermin Zec, sezon başŸında transfer olduğŸu Hırvatistan Birinci Ligi takımlarından Rijeka ile bağŸlarını kopardığŸını açıkladı.

Hırvatistan basınına açıklamalarda bulunan Zec, kulüpten ayrılma sebebinin teknik direktör ile girdiğŸi tartışŸma olduğŸunu belirtti.

Dört yıl boyunca GençlerbirliğŸi forması giyen ve sezon başŸında Rijeka'ya transfer olan Zec, Rijeka'daki kariyerine iyi bir başŸlangıç yapmışŸ, attığŸı gollerle dikkatleri üzerine çekmişŸti. İlk haftaların ardından Rijeka Teknik Direktörü Matjaz Kek ile arasının açıldığŸını aktaran Zec, takımının hafta sonu Slaven Belupo ile berabere kalmasıyla birlikte iplerin koptuğŸunu ifade etti.

Zec, Slaven Belupo maçında oyuna girdikten sonra sürekli teknik direktörün eleşŸtirilerinin odağŸında kaldığŸını belirterek, "Sadece beni eleşŸtiriyordu ve bunu yanlışŸ bir şŸekilde yapıyordu. Sinirlenip elimi salladım, ona çarptı. TartışŸmamız soyunma odasında da sürdü. AğŸır sözler söylendi. Artık onunla çalışŸmamın bir anlamı olmadığŸını düşŸündüm. İkimizden biri gitmeliydi" ifadelerini kullandı.
Kendisine karşŸı son derece dürüst olan Rijeka yönetimine teşŸekkür eden Zec, "Her ne kadar Türkiye'den Hırvatistan'a tranfer olmak, geriye atılmışŸ 50 adım olarak görülse de ben Rijeka'ya gelerek iyi bir hamle yaptığŸımdan emindim. Yanıldım ama yapacak bir şŸey yok" diye konuşŸtu.
Zec, tranfer dönemi açılana kadar Bosna Hersek'in başŸkenti Saraybosna'da özel antrenör eşŸliğŸinde çalışŸmalarını sürdürecek. Yasal olarak ocak ayına kadar Rijeka'nın futbolcusu olmaya devam edecek Zec, transfer döneminin açılmasıyla yeni bir kulüp ile anlaşŸma imzalayabilecek.
 

Kaynak: AA