Adana Demirspor Basın Sözcüsü Gülcan Açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un basın sözcüsü Tamer Gülcan, deplasmanda 2-1 yenildikleri Elazığspor karşılaşmasında beklemedikleri mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Gülcan, AA muhabirine, 2-1 yenildikleri Elazığspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ancak puansız döndüklerini ifade etti.

Geriye düştükleri maçta eşitliği sağlamalarına rağmen sonuca ulaşamadıklarını anlatan Gülcan, "1-1'den sonra baskı kurduk ama galibiyet gölüne ulaşamadık. Elazığspor karşılaşmasında beklemediğimiz mağlubiyet aldık. Çok üzgünüz" dedi.

Gülcan, ligin 9. haftasında Karşıyaka'yı konuk edeceklerini hatırlatarak, şöyle konuştu:
"Hazırlıklarımız sürüyor. Sahamızda oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Her karşılaşmaya galibiyet parolası ile hazırlanıyoruz. Başarılı çıkışı tekrar yakalayabilmek için kazanmamız gerekiyor. Elazığspor karşılaşmasındaki hatalarımızdan ders çıkarıp, Karşıyaka mücadelesine bu doğrultuda hazırlanıyoruz. Karşılaşmadan galibiyet hedefliyoruz."
Gülcan, Ziraat Türkiye Kupası'nda çarşamba günü Sandıklıspor ile karşılaşacaklarını belirterek, kupada yollarına devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA