Adanaspor, Albimo Alanyaspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, yarın oynayacağı Albimo Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Turuncu Beyazlı takımda sakatlığı devam eden ve İzmir'de tedavisi sürdürülen Mehmet Sak dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Son çalışmasını Albimo Alanyaspor Tesisleri'nde yapan takımda, dün yapılan antrenmanda boynuna darbe alan Cem'in önemli bir sorunu olmadığı belirtildi.
Turuncu Beyazlı takımın başarılı futbolcusu Cem Özdemir'in Alanya'da yaşayan ağabeyi Kemal Özdemir ve eşi Binnaz Özdemir son çalışmayı izleyenler arasındaydı. Özdemir, antrenman sonunda ağabeyi ile hasret giderdi.
Albimo Alanyaspor karşısında zor bir maç oynayacaklarını belirten Özdemir, şunları kaydetti:
"Kötü gidişe son vererek galibiyetle tanışmak istiyoruz. Hafta içi yaşananların ardından alacağımız 3 puan geleceğe daha umutla bakmamızı sağlayacak. Ağabeyim Kemal Özdemir ve yengemde beni yalnız bırakmayarak antrenmana geldiler. Destekleri için teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.
Kemal Özdemir de kardeşi Cem'e ve takım arkadaşlarına başarı diledi. Özdemir, "Alanya'da yaşayan bir Adanalı olarak tek isteğim maç sonunda Adanaspor'un galip gelmesidir. İnşallah Cem de iyi oynar ve gol atar. Tüm futbolcuların Allah yardımcısı olsun'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA