Adana Demirspor - Orduspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 11. haftasında Adana Demirspor, kendi sahasında Orduspor'u 1-0 mağlup etti.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Sorumlusu Ali Şahin, Adana Demirspor’a mağlubiyetlerinin, ileri ki müsabakalara ışık tutacağını söyledi.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise hayatta bazı dersler olduğunu ve bazen galibiyetten de dersler çıkarılabileceğini kaydetti.

Galibiyete rağmen takımın kötü performansından ötürü ekip olarak kendilerini hesaba çekeceklerini anlatan Karaman, “Eğer daha büyük başarılara koşma adına arzumuz, isteğimiz, gayretimiz olacak olursa, bu dalgalanmayı ne bizim yüreğimiz kaldırır ne de bu camiaya gönül veren insanların yüreği kaldırır. Biz çalışmamızı kaybetmiş gibi 4 katına çıkararak devam edeceğiz. Ben burada sadece 3 puanı kabul ediyorum ama takımın oynadığı oyunu beğenmedim. Geleceğe güvenli bakma adına önemli bir ders çıkaracağımız bir maç olarak yerini alacak. 3 puan güzel, kazanmak güzel ama böyle bir futbolla ve oyun anlayışıyla değil” diye konuştu.

“BEKLEDİĞİM COŞKUYU, ARZUYU, İSTEĞİ GÖREMEDİM”
Takımın konsantrasyonla ilgili sıkıntıları olduğunu anlatan Ünal Karaman, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Teknik manada ne konuştuysak, o kadar da bu maçın zorluğuyla ilgili konuştuk hep. Çünkü kaybedecek bir şeyi olmayan takımla oynuyorsunuz. Teknik kadroyla ilgili sıkıntılar olmuş, yönetimsel manada sorunlar yaşanmış ve sorunlara boğulmuş bir camia görüntüsü veriyor. Dolayısıyla onların kaybedecek bir şeyi yok ama bizim kaybedeceğimiz çok şeyler vardı. Zorlu olacağını biliyorduk. Maç başından itibaren beklediğim coşkuyu, arzuyu, isteği göremedim. Bir şey var, oyun kendi akışına bırakılmış, rutin devam eden bir oyundu. Bu bizim kabul edebileceğimiz ve anlayabileceğimiz bir şey değil. Bu kadar dalgalanmayı kısa zaman içinde hedefe odaklanmış takımların kaldırması söz konusu değil ki bana da ağır geliyor. Bize de yazık, izleyenlere de yazık, gönül verenlere de yazık. Hesaba çekeceğiz kendimizi.”

Kaynak: İHA