Başkan Doğan, Cephanelik Spor Kompleksinden İncelemelerde Bulundu

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Cephanelik Spor Kompleksinde incelemelerde bulundu.


Başkanı Doğan, Cephanelik Spor Kompleksinde antrenman yapan güreşçileri, amatör spor kulüplerinden Üçyol Doğuspor, Başaranspor ve Alikahyasporlu futbolcuları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Cephanelik Spor Kompleksinin Türkiye'de amatör spora yapılmış en büyük yatırım olduğunu belirten Başkan Doğan “Gençlerimizin en güzel ve en iyi şartlarda spor yapmaları için Cephanelik Spor Kompleksini yaptık. Tesislerde antrenman ve maç yapan kardeşlerimizi gördükçe biz daha mutlu oluyoruz. Sporun her kesimine yaptığımız bu desteğimiz meyvelerini vermeye başladı.

Tesisimiz tam bir spor merkezi haline geldi. Tesisiler, futbol, jeetkundo, güreş, tenis, voleybol, basketbol ve eskrim branşlarında tam kapasite çalışıyor. 4-5 yıl öncesi böyle bir tesis bir hayaldi. Biz bu hayali gerçekleştirdik. Daha da iyi olacağız. İzmit’in gençleri her şeyin en güzeline layıktır” dedi.

Ziyaret esnasında Avrasya Jet Kune Do Federasyonunun olağanüstü kongresine katılan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan sporcuların ve yönetimin heyecanına ortak oldu. Kongrelerine katılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Avrasya Jeet Kune Do Federasyonu Başkanı Yüksel Yılmaz, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın kendilerine yaptığı desteği anlatmakla bitiremeyeceklerini belirterek “Cephanelik Spor Tesislerini tahsis etmesi, malzeme yardımları her konuda desteğini esirgemeden maddi ve manevi destek sağladığı için kendisine şükranlarımızı sunarım” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA