Birlik Nakliyat Düzyurtspor Galibiyete Kilitlendi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, tüm riskleri alıp maça asılacaklarını söyledi.

Ortakudaş, sahalarında Kırklarelispor karşısında kaybettikleri 3 puanı, Nazilli Belediyespor maçında telafi etmek istediklerini belirterek, "Biz iç saha maçlarından ziyade deplasman maçlarında daha iyi oynuyoruz. Bu maçta da bunu başarmak istiyoruz" dedi.

Futbolcularının üzerlerindeki yorgunluğu ve moral bozukluğunu attığını dile getiren Ortakudaş, "Karşılaşmaya iyi hazırlanıyoruz. Tüm riskleri alıp maça asılacağız. Sadece Nazilli Belediyespor maçına odaklanmış durumdayız. Bu karşılaşmadan puan ya da puanlar alıp sıralamada bulunduğumuz kırmızı çizgiden uzaklaşmalıyız. Elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız. Rakibe pozisyon vermeden oynamaya çalışıp basit hatalar yapmadan gol ve goller arayacağız" diye konuştu.

Nazilli Belediyespor'un ligin iyi ekiplerinden biri olduğunu kaydeden Ortakudaş, "Onlar da iç saha maçlarında kayıp yaşamak istemeyecektir ancak rakibi gözümüzde büyütmeyip arzu ettiğimiz sonucu almak için mücadeleyi elden bırakmayacağız" ifadesini kullandı.
Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da, kart cezalısı Selim Akbulut'un, Nazilli Belediyespor karşısında forma giyemeyeceği bildirildi.

Kaynak: AA