Şehir Logosu Bursaspor'a Uğurlu Geldi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Bursa şehir logosunun yer aldığı formalarla 1'i Ziraat Türkiye Kupası'nda olmak üzere çıktığı 4 maçın 3'ünden galibiyetle, 1'inden beraberlikle ayrıldı.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, şehir logosunun Bursaspor'a bir anlamda "uğur" getirdiğini belirtti.

Bursaspor'un, şehir logosunun yer aldığı formalarla çıktığı 4 maçın 3'ünden galibiyetle, 1'inden beraberlikle ayrıldığına dikkati çeken Karaloğlu, "Umut ediyoruz ki bu uğurlu ve başarılı start, Bursa'daki tüm alanlara sirayet eder. Buna ülkemizin ihtiyacı var. Buna tabir yerindeyse yıllardır patinaj yapan Bursa'nın ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.
Karaloğlu, şunları kaydetti:
"Bizler biliyoruz ki Osmanlı'nın kurulduğu bu bereketli topraklar, şu anki başarılarının çok daha fazlasını hak ediyor ve bu potansiyeli de bünyesinde fazlasıyla barındırıyor. Bursasporumuzun o güzel renklerini taşıdığı formasına 'Bursa logomuz' uğurlu geldi ve çok da yakıştı. Ben, ilklerin takımı Bursaspor'a zorlu lig maratonunda başarılar diliyor, vizyonu ve hedefleri gün geçtikçe artan bu kentin, artık sıralı şampiyonluklar beklediğini belirtiyorum."
Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi, Cumalıkızık ve Sultan Külliyelerinin Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütünün "Dünya Mirası Listesi"ne alınmasının ardından Bursa Valisi ve Kültür Tanıtma Birliği Başkanı Münir Karaloğlu öncülüğünde Büyükşehir Belediyesince şehir logosu hazırlanmıştı.
Bursaspor futbol takımının yanı sıra basketbol, voleybol ve hentbol liglerinde kenti temsil eden takımlar da maçlarına şehir logosunun yer aldığı formalarla çıkmıştı.

Kaynak: AA