Sabri iyi transfermiş!

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prendelli "Sabri iyi bir transfer" diyerek herkesi şaşırttı.

Basın mensupları ile bir araya gelen Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli sezon başında kadro dışı bıraktığı Sabri Sarıoğlu için 'Sabri iyi transfer' diyerek herkesi şaşırttı.

Sabri Sarıoğlu konusunda polemiğe girmek istemediğini ifade eden Prandelli, 'Sabri iyi transfer' demekle yetindi.

Oysa Prandelli sezan başında daha Sabri'nin performansını görmeden 'Kadro dışı bırakılmasına karar vermişti. Daha sonra Duygun Yarsuvat'ın başkan seçilmesiyle A takıma dönen Sabri Saroğlu'nun eski teknik direktör Manchni'nin bıraktığı rapor doğrultusunda kadro dışı bırakıldığı söylenmişti.

Başka bir iddiaya göre de o dönem takım kaptanlığını üstenen Sabri Sarıoğlu, yönetime ve Başkan Ünül Aysal'a küfür etmiş o yüzden kadro dışı bırakılmıştı.

Sabri'yi hiçbir antrenmanda ve maçta görmeden Prandelli'nin yıldız futbolcu takıma döndükten sonra 'İyi transfer' demesi ise herkesi şaşırttı.

Öte yandan Başkan Duygun Yarsuvat ile bir araya gelerek konuştuklarını da dile getiren İtalyan teknik adam, 32 kişilik kadroyu 22-23'e düşürmek istediklerini söyledi.

İyi veya kötü olarak ayrım yapmamak gerektiğini belirten Prandelli gönderilecek futbolcuların listesini de henüz hazırlamadıklarını söyledi. Prandelli, 'Ben 20 futbolcumuzun olmasını 4 ismin de altyapıdan gelmesini istemiştim. Geldiğimde 33 futbolcu vardı, herkesi motive etmesi zor oluyor' dedi.