Fenerbahçe Ülker-galatasaray Liv Hospital Maçının Ardından

Fenerbahçe Ülker, Türkiye Basketbol Ligi 6. hafta mücadelesinde evinde ağırladığı Galatasaray Liv Hospital’ı 85-74 mağlup etti.


Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, "İlk yarıda çok iyi oynadık. İlk yarıda hücumda çok agresiftik ve kolay sayılar bulduk. Çok karakterli bir takımla oynadık. Hücum açısından çok güçlüydüler. İkinci yarıda bu konuda bizi zorladılar. Oynadığımız oyundan ve basketbolcularımın performansından çok memnunum” dedi.

“FENERBAHÇE TARAFTARINA VE KULÜBÜNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman ise, Fenerbahçe taraftarlarına ve kulübüne teşekkür ederek, başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“3-5 münferit tezahürat dışında bir sorun yaşamadık. Bu yüzden Fenerbahçe taraftarı ve kulübüne teşekkür ediyorum. Basketbolda Fair-Play'e uygun bir atmosfer vardı. Böylesine sağduyulu bir taraftar topluluğu oldukları için onları kutluyorum. Umarım Abdi İpekçi'deki maçta da bizim taraftarlarımız benzer bir atmosfer oluşturur. Spor salonlarında olaylar çıkaran bazı gruplar var. Gördüğüm kadarıyla bugün tribünlerde o gruplar yoktu ve örnek olunacak bir atmosfer oldu. Bu yüzden Fenerbahçe kulübüne teşekkür ediyorum.”

Kaynak: İHA