Bucaspor’da Karşıyaka Hazırlıkları Sürüyor

Pazar günü oynanacak İzmir derbisinde Karşıyaka’ya konuk olacak olan Bucaspor’da bu karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor.


Bucaspor, PTT 1. Lig’in 10. haftasında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarına devam ediyor. Bucaspor Kaynaklar Tesisleri’nde teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde yapılan idman, düz koşuyla başladı.

5’e 2 top kapmayla devam eden antrenman, minyatür kale maçla sürdü

Rakipleri olan Karşıyaka’da da kısa dönem çalıştığını hatırlatan Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “Bucaspor’da yaklaşık 12 senedir görev yapıyorum. İzmir derbileri her zaman gerilimi yüksek maçlardır. Bu maç bizim sahamızda diye düşünüyorduk. Bugün bir haber geldi, maç Atatürk Stadı’na alınmış. Fark etmez, biz bu maçları daha öncede Atatürk Stadı’nda oynuyorduk. Kendi sahamız olduğu halde Atatürk Stadı’nda oynuyorduk” dedi.

“BİZDEN ÇEKİNİYORLAR”
“Karşıyaka’nın ısrarla maçı oraya aldırması bizden çekindiklerini gösterir” diyen tecrübeli teknik adam, “Biz çok moralliyiz. Son oynadığımız maçta agresif oynadık, coşkulu oynadık. Bunu biz Karşıyaka maçına da yansıtmak istiyoruz. Hafta sonu alınacak 3 puan bizi daha da mutlu edecek” şeklinde konuştu.

Akşam saatlerinde yapılan çalışmalara sağ ayak bileğinde ağrı olan kaptan Zafer katılmazken, Yasin Avcı ise düz koşu yaptı.

Kaynak: İHA